Liga 1

VIDEO Pustiu! » Pe Bega s-a schimbat antrenorul, însă rezultatele tot nu vin: 0-2 cu Vaslui

Într-un decor dezolant, Szekely a uitat drumul spre gol, Poli a uitat să cîștige

Articol de Vlad Ispas  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Moldovenii i-au stricat debutul lui Alexa, trecîndu-şi în cont cele 3 puncte fără a forţa.

Bănăţenii aveau două mari atuuri de partea lor: şocul unui nou tehnician pe bancă, Dan Alexa, plus redobîndirea palmaresului. Era de aşteptat şi o emulaţie din partea publicului, o reacţie de orgoliu a ultraşilor, dar n-a fost deloc aşa. Doar 700 de oameni au simţit că merită să înfrunte o ploaie măruntă, într-o zi de luni, pentru a saluta comeback-ul "Chirurgului" şi cîştigarea "culorilor".

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Celeban nu mai marcase de mult şi a simţit meciul de la Timişoara ca pe oportunitatea ideală. Plasat în centrul careului advers, polonezul s-a trezit cu mingea la picior şi nu l-a iertat pe Nuno Claro: 0-2! Gazdele puteau reveni, însă "covrigul" lui Bărbuţ, cu stîngul, s-a oprit în bara lui Cerniauskas.

Apoi, zbuciumul lor n-a mai produs nimic important de semnalat. Pe acest fond, Viveiros a finalizat elegant o fază superbă începută de căpitanul Temwanjera şi continuată de Antal, care a bifat al 5-lea assist în acest sezon.

Introdus ca salvator, Mansour nu a avut absolut nici o realizare. Ba mai mult, a fost eliminat în finalul partidei după două "galbene" stupid încasate.

"E supărare mare, a treia înfrîngere la rînd... Ne pare rău că nu am putut să-i oferim lui Dan un debut cu victorie" (Ovidiu Petre, căpitan ACS Poli)

"Am promis că vom recupera punctele de la meciul cu Botoşani şi am învins aici, la Timişoara. Băieţii au jucat bine, sînt mulţumit" (Liviu Ciobotariu, antrenor FC Vaslui)

"Echipa a arătat foarte multe puncte slabe şi sînt extrem de afectat. Vom trage de orice punct pînă la final" (Dan Alexa, antrenor ACS Poli)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.