Nationala

Răzvan Burleanu e avertizat: "Mircea Sandu e diabolic!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 25 martie 2014

Răzvan Burleanu l-a atacat dur pe Mircea Sandu în campania pentru alegerile FRF, dar cei doi s-au mai apropiat după schimbarea şefiei.

După ce preşedintele de onoare al FRF a declarat într-un interviu pentru Gazetă: "I-am spus lui Burleanu să-mi zică dacă vrea să colaborăm, să ne ignorăm sau să fim duşmani", Dumitru Dragomir îl atenţionează pe noul şef de la Federaţie:

"Lui Burleanu îi dau un termen de graţie de un an de zile şi apoi vedem dacă are sau nu valoare. Pînă atunci eu spun că e un tînăr de perspectivă şi va face carieră, dacă nu e ranchiunos. Şi eu spun că Burleanu are nevoie de Mircea Sandu. Eu dacă aş fi în locul lui Burleanu, l-aş ţine mai strîns pe Mircea Sandu, pentru că UEFA nu e un joc. Degeaba spun ei că au luat legătura cu Ionuţ Lupescu.

Lupescu e tare la UEFA, dar nu e mai tare ca Mircea Sandu. Mircea Sandu e diabolic şi e încă pe funcţie. Ar trebui ca în doi-trei ani România să pună pe cineva în locul lui Mircea Sandu, pe Burleanu eventual. Îi recomand lui Burleanu să ţină cont de Mircea Sandu şi să-l ţină aproape".

Se anunţă cutremur la Federaţie: "Are susţinere fenomenală, dar va fi dat afară în curînd!"

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.