Diverse

Victor Piţurcă va fi urmărit penal ca urmare a plîngerii făcute de Adrian Mititelu: "Va fi judecat şi pentru constituire de grup organizat"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 25 martie 2014

Plîngerea formulată de FC Universitatea Craiova împotriva selecţionerului Victor Piţurcă şi a opt componenţi ai comisiilor FRF  a fost trimisă, marţi, la DNA, de un judecător al Curţii de Apel Bucureşti (CAB), urmînd ca procurorii să decidă dacă vor începe sau nu urmărirea penală în cazul lor.

"Trimite cauza la Direcţia Naţională Anticorupţie, în vederea începerii urmăririi penale şi efectuarea de cercetări privind faptele reclamate de petentă", a decis Curtea de Apel Bucureşti.

Adrian Mititelu a declarat pentru Mediafax că decizia Curţii de Apel este normală deoarece Piţurcă şi componenţii comisiilor jurisdicţionale din cadrul FRF se fac "vinovaţi de abuz în serviciu".

"Era normal ca apelul noastru să fie acceptat, instanţa a dispus începerea urmăririi penale. Piţurcă şi ceilalţi opt membri sînt vinovaţi de abuz în serviciu cu consecinţe deosebit de grave. În plus, ei vor fi judecaţi şi pentru iniţiere şi constituire de grup organizat. Se va vedea la final că noi avem dreptate în acest caz".

Adrian Mititelu a făcut plîngere penală împotriva lui Victor Piţurcă şi a celor opt componenţi ai Camerei Naţionale pentru Soluţionarea Litigiilor şi ai Comisiei de Recurs din cadrul FRF, fiind nemulţumit de deciziile acestor instanţe sportive care l-au obligat la plata a aproximativ 7 milioane de euro către actualul selecţioner drept compensaţii pentru ruperea unilaterală a contractului de muncă.

 

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.