Liga 1

Mutări de primăvară » MM, Popescu şi Copos la Jilava, fraţii Becali şi Borcea la Slobozia sau Tulcea!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 26 martie 2014

Perioada de carantină pentru greii din fotbalul românesc condamnaţi în "Dosarul Transferurilor" a luat sfîrşit. Dosarele acestora vor ajunge pe masa comisiilor de la penitenciarele unde sînt încarceraţi în prezent, pentru a vedea unde îşi vor petrecere următorii ani după gratii.

În cazul lui Mihai Stoica, Gică Popescu şi George Copos, aceştia mai mult ca sigur că vor ajunge începînd de săptămîna viitoare la Penitenciarul Jilava. În prezent, cei trei sînt închişi la Rahova, acolo unde şi-au ispăşit perioada de carantină. "Nu există alte dispoziţii, deocamdată. Ei se află, în acest moment, în custodia penitenciarului Rahova", au precizat oficiali Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor. Jean Pădureanu, a fost deja mutat la Jilava, unde îşi execută pedeapsa la Spitalul Penitenciar din cauza problemelor medicale de care suferă.

Dacă vorbim despre fraţii Ioan şi Victor Becali, dar şi de Cristi Borcea, aceştia s-au predat poliţiei la Constanţa, pentru a putea fi închişi la Penitenciarul Poarta Albă, acolo unde se află încarcerat şi patronul Stelei, Gigi Becali. În cazul celor trei condamnaţi în "Dosarul Transferurilor", aceştia nu vor putea rămîne la Poarta Albă pentru că în prezent beneficiază de regim închis de detenţie, şi nu de unul deschis ca în cazul patronului fin Ghencea.

Gabriel Botezan, purtătorul de cuvînt al Penitenciarului Poarta Albă a declarat presei: "Cel mai probabil, comisia se va întruni săptămîna aceasta ori, cel mai tîrziu, la începutul săptămînii viitoare. Aici nu avem regim închis de detenţie, avem numai semideschis şi deschis. Din acest motiv nu ar putea să-şi ispăşească pedeapsa la Poarta Albă, trebuind să fie transferaţi la penitenciare cu regim închis. Există variantele penitenciarelor din Slobozia sau Tulcea".

Pedepsele din Dosarul Transferurilor:
George Copos (61 de ani) - 3 ani şi 8 luni
Mihai Stoica (49 de ani) - 3 ani şi 6 luni
Cristi Borcea (44 de ani) - 6 ani şi 4 luni
Ioan Becali (61 de ani) - 6 ani şi 4 luni
Victor Becali (53 de ani) - 4 ani şi 8 luni
Jean Pădureanu (78 de ani) - 3 ani şi 4 luni
Gică Popescu (47 de ani) - 3 ani, o lună şi 10 zile
Gigi Neţoiu (55 de ani) - 3 ani şi 4 luni

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.