Liga 2

Adrian Mihalcea l-a învins pe Viorel Moldovan în derby-ul ligii secunde » FC U Craiova învinsă categoric! O nouă victorie pentru CS U

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 26 martie 2014

Rapid a pierdut un nou meci important în lupta pentru promovare, chiar împotriva Unirii Slobozia, scor 0-1. Giuleştenii au avut şi ghinion după ce Daniel Niculae a ratat şi un penalty în finalul partidei.

Stelian Stan a marcat singurul gol al partidei în debutul reprizei secunde. Pe final, Rapid a asediat poarta oaspeţilor, dar Daniel Niculae în minutul 85 a ratat un penalty, iar în prelungiri şi Lukanovici nu a reuşit să reia mingea în poartă din doar 3 metri.

Contestaţi de suporteri
Galeria Rapidului i-a huiduit pe jucătorii lui Viorel Moldovan în finalul meciului şi au scandat împotriva lui Niculae şi compania: "Ruşine să vă fie".

Unirea Slobozia, antrenată de Adrian Mihalcea, i-a egalat pe giuleşteni în fruntea clasamentului, ambele avînd cîte 38 de puncte.

Echipele de start:
Rapid: Drăghia – C. Păun, Andrei Tînc, Al. Iacob, M. Stoica - Cl. Herea, Săndulescu - Al. Coman, Fl. Călin, D. Niculae - Ciolacu
Slobozia: Mastacan, Stan, Hristian, Soare, Toma, Macare, Ivaşcă, Ibriam, Ursu, Boiat, Nanu

FC U Craiova a fost învinsă categoric
Echipa lui Adrian Mititelu a suferit a 4-a înfrîngere din 2014, 0-3 cu Gloria Bistriţa. Singurul meci în care nu a fost învinsă a fost cu FC Bihor, 0-0 pe teren propriu. În acest moment, FC U Craiova este pe locul 9 în Seria II.

A doua victorie pentru Gabi Balint
După succesul categoric cu Minerul Motru, scor 6-0, CS U Craiova a mai înregistrat un nou succes sub comanda lui Gabi Balint. CraiOlguţa a cîştigat în deplasare cu Olt Slatina, scor 1-0, şi rămîne pe primul loc în Seria II a ligii secunde. Pe 2 este CSM Rîmnicu Vîlcea, echipă ce a cîştigat derby-ul cu Tg. Mureş de azi, scor 1-0.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.