Campionate

VIDEO Adio, Barça! Adio, Mondial! Victor Valdes, în lacrimi! S-a accidentat şi e out pentru cel puţin 6 luni!

foto: MIGUEL RUIZ - FCB

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 27 March 2014

FC Barcelona a primit o lovitură grea la meciul cu Celta Vigo, cîştigat cu 3-0. Titular dintre buturi, Victor Valdes, 32 ani, s-a accidentat grav şi va fi indisponibil cel puţin 6 luni.

Camp Nou a amuţit în minutul 22 al partidei cu Celta, cînd Victor Valdes s-a accidentat după ce reţinuse şutul lui Augusto, din lovitură liberă. Goalkeeperul a căzut rău şi a cerut intervenţia echipei medicale. Două minute mai tîrziu, Jose Manuel Pinto i-a luat locul între buturi, iar Valdes a fost transportat la spital. În timp ce era scos pe targă de pe teren, publicul de pe Camp Nou i-a scandat numele.

Video cu momentul accidentării lui Victor Valdes

Testele la care a fost supus jucătorul după meci au arătat că a suferit o ruptură a ligamentului încrucişat de la genunchiul drept şi va fi supus unei intervenţii chirurgicale. Valdes a părăsit spitalul în cîrje.

Nu este prima accidentare a lui Victor Valdes în acest sezon. În noiembrie 2013, portarul s-a accidentat la naţională şi a ratat 8 partide ale echipei de club.

De data aceasta însă, accidentarea e mult mai gravă şi va fi out cel puţin 6 luni. Varianta pesimistă indică o absenţă de pe teren timp de 9 luni!

Pentru goalkeeper a fost ultimul meci în tricoul Barcelonei. Fotbalistul a anunţat încă de anul trecut că nu va mai continua la clubul catalan, dorindu-şi o experienţă în alt campionat. Presa spaniolă a scris că ar fi semnat un precontract cu AS Monaco, însă Manchester City a intrat pe fir şi ar fi reuşit să-l convingă să aleagă Anglia. City ar fi profitat de o clauză din precontractul lui Valdes cu Monaco, în care portarul putea alege să semneze cu un alt club în cazul unei oferte mai bune.

 

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.