Liga 2

Adio, Ştiinţa! Episodul II » Adrian Mititelu retrage U Craiova din campionat: "Nu vreau să-mi bat joc de echipă!"

+4 Foto
FOTO: Bogdan Dănescu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 27 martie 2014

Adrian Mititelu, patronul celor de la Universitatea Craiova, a anunţat astăzi că echipa sa se va retrage din campionat, urmînd să se înscrie în sezonul viitor în Liga 3.


"Eu sînt un tip optimist şi puternic. Dacă spun că nu mai putem, atunci chiar nu mai putem. Nu mai avem cum să terminăm această competiţie. Nu poţi să îţi desfăşori activitatea cu o echipă care se antrenează pe terenuri preistorice. Nu exagerez, trăim vremuri de coşmar. Această echipă nu mai poate să continue.

După doi ani de stat pe din afară, abuzuri şi nedreptăţi, sîntem nevoiţi să punem astăzi punct. Nu vreau să ne batem joc de Universitatea, nu vreau ca alte echipe să ne bată la scor, să îşi treacă în palmares victorii cu noi. Sper ca din vară să ne putem relua activitatea. N-am murit în 2011, n-o să murim nici în 2014", a spus Adrian Mititelu.

"Vom fi reprimiţi în B sezonul viitor"
Patronul oltenilor dă vina pe primarul Olguţa Vasilescu pentru problemele financiare ale echipei sale: "Ne-a închis toate portiţele. Toţi cei care au vrut să ne ajute au pierdut. E un neo-stalinism în Craiova. Fiscul mi-a blocat toate planurile, mi-a băgat o firmă în faliment pentru 500.000 de euro datorii.

Toţi potenţialii parteneri de afaceri au fost avertizaţi să nu se asocieze cu mine. Nu există motiv pentru care să nu fim reprimiţi în L2 şi în sezonul viitor. Domnul Răzvan Burleanu să ştie că FRF va plăti pentru ceea ce se întîmplă azi".

Universitatea Craiova ocupa în acest moment locul 10, după 19 etape, cu şanse minime să mai prindă play-off-ul pentru promovarea în Liga 1.


"Nu plec de la Craiova. Am stat 10 ani aici şi am pierdut peste 20 de milioane de euro, dar tot nu o să renunţ la echipă aşa cum vor nişte ultraşi"
Adrian Mititelu


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.