Liga 2

UPDATE Se salvează sau intră în faliment » Rapid va afla pînă pe 31 martie decizia finală

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 28 martie 2014

UPDATE Decizia în cazul planului de reorganizare a Rapidului nu s-a dat azi. Instanţa rămîne în pronunţare şi va da verdictul pînă pe 31 martie, data limită de depunere a dosarului pentru licenţiere.

Avocaţii jucătorilor Dănuţ Coman, Ovidiu Burcă, Ionuţ Stancu, Paul Codrea, Marius Bilaşco şi Călin Albuţ au solicitat instanţei respingerea planului de reorganizare şi intrarea clubului Rapid în procedura de faliment.

UPDATE A apărut o mare problemă pentru giuleşteni!

Potrivit DigiSport, avocatul care-i reprezintă interesele lui Glauber Berti, fost jucător la Rapid, a făcut o plîngere penală pe motiv că i s-ar fi falsificat semnătura la Adunarea Creditorilor.

UPDATE Dosarul Rapidului este ultimul pe ordinea de zi la Tribunalul Bucureşti.

--------

Rapid va afla în cursul zilei de azi dacă planul de reorganizare al clubului va fi acceptat sau dacă gruparea giuleşteană va intra în faliment.

Giuleştenii sînt în insolvenţă de la sfîrşitul lui 2012, iar astăzi se decide dacă planul de reorganizare va fi aprobat. Rapid va intra în faliment şi va retrograda în liga a 4-a dacă judecătoarea nu aprobă planul.

Pe 14 februarie, instanţa a decis amînarea pentru 28 martie a luării unei decizii în privinţa planului de reorganizare, la cererea administratorului judiciar al clubului.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.