Liga 1

Omul care a salvat-o pe CFR Cluj anunţă revoluţie la club: "Sezonul viitor luăm titlul!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 29 March 2014

UPDATE CFR Cluj a scăpat de emoţii în privinţa licenţei datorită intervenţiei unuia dintre acţionarii minoritari.

Omul de afaceri Ştefan Gadola a investit în club 1,5 milioane de euro şi le promite fanilor clujeni că echipa va redeveni puternică.

"Suporterii să stea liniştiţi că această societate, echipă, nu moare! Anul acesta este imposibil să ne mai luptăm la titlu. Însă, de anul viitor vrem să luptăm iar pentru campionat, aşa cum am demonstrat în ultimii ani. Nu renunţăm atît de uşor, vom susţine acest obiectiv", a declarat Gadola pentru stiridesport.ro

------------

CFR Cluj traversează cele mai grele clipe de cînd a revenit în Liga 1. Fosta campioană a României are mari probleme financiare.

Jucătorii sînt neplătiţi de luni bune, lucru care se vede şi în evoluţia lor. Ardelenii nu au cîştigat nici un meci în 2014.

Cum echipa nu ar fi fost sigură că primeşte licenţa, Arpad Paszkany a făcut un împrumut de 1,5 milioane de euro pentru a plăti restanţele pe lunile noiembrie şi decembrie, anunţă stiridesport.ro.

Una dintre condiţiile obţinerii licenţiei pentru sezonul 2014-2015 este să nu ai datorii la angajaţi anterioare datei de 31 decembrie 2013.

Aşadar, jucătorii vor intra cu un moral ceva mai ridicat la partida de azi, de la 21:30, care va fi în direct la Digi 1 şi liveTEXT pe GSP.RO, contra celor de la Pandurii.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.