Liga 2

Marian Iancu este gata să investească la Rapid, dacă mîine va fi aprobat planul de reorganizare: "Sînt pregătit să fac o ofertă!"

Articol de Vlad Ispas  —  Monday 30th of November -0001 12:00

În cazul în care luni, 31 martie, Rapid va primi OK-ul Tribunalului Bucureşti pentru planul de redresare a clubului, giuleştenii pot fi optimişti în ceea ce priveşte viitorul.


Mai nou, Marian Iancu şi-a anunţat posibile implicare la formaţia din Grant. "Mă tentează Rapidul. Sînt pregătit să fac o ofertă actualilor acţionari, dar vă asigur că nu am intenţie să fiu investitor majoritar, adică om cu putere de decizie în club. Nu mai vreau să mă expun. Voi fi un acţionar discret, însă bine ancorat în ceea ce înseamnă implicarea la un club de fotbal", a declarat Iancu pentru Digi.

Fostul finanţator de la Timişoara a făcut deja primii paşi în acest sens: "M-am întîlnit de două ori cu domnul Adrian Zamfir, ştie care sînt intenţiile mele, iar acum aşteptăm cu toţii ziua de luni. Nu am nimic împotrivă să investesc la Rapid, alături de Zamfir şi Vio Moldovan, important e ca luni să se dea o decizie favorabilă acestui club".


"Sînt născut şi crescut în Giuleşti, dar aştept ziua de luni, să văd ce se întîmplă cu planul de reorganizare şi ce căi de atac sînt în cazul în care nu se va aproba"
Marian Iancu


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.