Auto

Schumi va fi mutat acasă » Soţia lui Michael Schumacher a construit o cameră de spital în mansarda locuinţei lor din Elveţia

Articol de Mirela Neag  —  Monday 30th of November -0001 12:00

La trei luni de cînd Michael Schumacher a suferit accidentul la schi şi de cînd acesta se află în comă, soţia lui a luat o decizie neaşteptată.


Potrivit ediţiei online mirror.co.uk, Corinne Schumacher i-a anunţat pe medicii de la spitalul din Grenoble că vrea să-l aducă pe Schumi acasă, la locuinţa lor din Elveţia. Pentru ca acest lucru să fie posibil, Corinne a cheltuit 10 milioane de lire sterline cu construirea unei camere speciale la mansarda casei, încăpere ce a fost dotată cu tot echipamentul medical necesar menţinerii în viaţă a lui Michael Schumacher.

Decizia de externare a fost luată după ce, săptămîni la rînd, fostul campion mondial nu a dat nici un semn de revenire, deşi procedura de scoatere treptată din coma indusă a fost demarată din luna februarie. Mai mult, doctorii sînt în continuare rezervaţi în legătură cu o posibilă recuperare a lui Schumacher. Surse medicale susţin că personalul spitalului din Grenoble se simte nevoit să-l transfere pe campion, deoarece acest caz a aglomerat unitatea medicală de terapie intensivă şi că astfel se vor elibera echipamentele pentru cazuri urgente.

Presa germană a anunţat că rudele şi prietenii lui Schumi încearcă să accelereze procesul de trezire a fostului campion mondial, vorbindu-i acestuia nonstop. "Vocile cunoscute au un efect de calmare şi stimulare pentru pacient", a declarat doctorul Heinz Peter Moecke de la clinica Asklepios din Hamburg. Şoţia lui Michael, Corinne, şi tatăl acestuia, Rolf, sînt cei care îşi petrec tot timpul la spital.

Lipsa de informaţii nu e un semn bun
Fostul doctor din Formula 1, Gary Harstein, a scris pe blogul său că fanii lui Schumacher ar trebui să se pregătească pentru veşti extrem de proaste. "Ştiu cît de iubit e Michael Schumacher şi sînt îngrijorat de ceea ce urmează să se întîmple. Trebuie să fiţi pregătiţi de veşti foarte proaste. Am realizat că lipsa de informaţii de la Grenoble e pentru a ne da tuturor şansa de a ne obişnui cu ideea şi de a trece mai departe", a scris Harstein.



Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.