Liga 1

FOTO şi VIDEO "Tocaţi" de arbitrul Radu Petrescu, roş-albii au plecat cu un punct de la Ploieşti » Petrolul - Dinamo 2-2

+8 Foto
foto: Cristi Preda

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 30 March 2014

Răzvan Lucescu bifează un nou rezultat de egalitate ca antrenor al "lupilor". Petrolul - Dinamo s-a încheiat 2-2, "dublă" Albin, supergol Bărboianu şi autogol Guilherme.

Vezi VIDEO

Prima repriză a fost făcută praf de arbitrul Radu Petrescu. Mai întîi, centralul a acordat greşit un penalty în debut pentru ploieşteni, din care Albin a deschis scorul. A urmat egalarea prin golul senzaţional al lui Bărboianu, de la 35 de metri.

La 1-1, Radu Petrescu a refuzat două lovituri de pedeapsă pentru dinamovişti, ceea ce a provocat proteste vehemente din partea lui Flavius Stoican, care a fost trimis în tribună.

Albin a reuşit "dubla" şi Petrolul a intrat la cabine în avantaj. Gafa lui Guilherme, care şi-a trimis în proprie poartă centrarea lui Grecu în 6 metri a readus echilibrul pe tabelă. Nici una dintre echipe n-a mai riscat şi s-au mulţumit cu cîte un punct.

Petrolul e pe 3 şi menţine o diferenţă de 7 puncte în faţa lui Dinamo, locul 4.

 

Desfăşurarea liveTEXT


Echipele de start:

Petrolul: Pecanha - Beţa, Geraldo, Hoban, Guilherme - Mustivar, De Lucas - Priso, Albin, Walter - Camara
Rezerve: Bornescu, Manasse, Zicu, Achim, Romario, V. Morar, Tamuz

Antrenor: Răzvan Lucescu

Dinamo: Naumovski - Bărboianu, D. Grigore, Ad. Popa II, Grecu - Elton, I. Şerban - V. Lazăr, D. Rotariu, St. Filip - Bilinski
Rezerve: Bălgrădean, H. Crişan, Boubacar, D. Buia, Velici, J. Thomas, Ţucudean

Antrenor: Flavius Stoican

Arbitru: Radu Petrescu
Asistenţi: Sebastian Gheorghe, Ovidiu Artene

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.