Liga 1

VIDEO Alexandru Tudor a refuzat două penalty-uri Viitorului la eşecul cu ACS Poli, 1-2: "Sunaţi la Comisie!"

Articol de Eduard Apostol  —  Monday 30th of November -0001 12:00

"Centralul" bucureştean n-a dorit să comenteze cele două faze, trimiţîndu-ne la CCA. Acolo, şi Deaconu s-a declarat în silenzio


Golurile spectaculoase ale meciului, Băluţă, respectiv Szekely şi Nanu, prima victorie din cariera de antrenor a lui Dan Alexa, 34 de ani, au trecut în umbră. Partida ce înfundă Viitorul lui Hagi şi oferă o gură de oxigen elevilor "Chirurgului" a fost decisă de două decizii a lui Alexandru Tudor.

Click aici pentru VIDEO!

Mai întîi, în prelungirile primei reprize, Axente a fost tamponat de Nuno Claro, fără ca portarul oaspeţilor să caute să joace mingea. Apoi, în minutul 64, Morariju l-a călcat clar pe Băluţă pe stîngul, tot în careu, arbitrul a ridicat din umeri, iar la faza imediat următoare Poli a făcut 2-1!

"Sunaţi la domnul preşedinte, la Comisie!" a fost singura reacţie a lui Tudor ieri, cînd a fost solicitat de Gazetă pentru a comenta acuzele lui Hagi. La finalul jocului, "Regele" ţipase: "Arbitraj cu tentă împotriva noastră! Cel puţin al doilea 11 metri a fost superclar! Nu se poate să nu vezi ceva atît de evident!".

Preşedintele CCA, Alexandru Deaconu, n-a dorit nici el să discute despre prestaţia lui Tudor: "Cînd am dat eu vreo replică în presă după vreun meci?!".


"E clar ca lumina zilei că trebuia acordat penalty la faza respectivă. Problema e că Tudor are parti-pris-uri"
Adrian Porumboiu

2-5 e raportul greşelilor de arbitraj pro-contra Viitorul în această ediţie


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.