Campionate

VIDEO Maiestatea Sa, Liverpool! » "Cormoranii" au trecut pe primul loc în Premier League după 4-0 cu Tottenham

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Echipa lui Brendan Rodgers a profitat de sincopele celorlalte pretendente la titlu şi de gafele apărătorilor Spurs pentru a reveni în fruntea clasamentului


A fost de departe etapa lui Liverpool. Sîmbătă parcă i s-a pregătit covorul roşu spre fotoliul de lider. Chelsea, lider înaintea rundei, a fost îngenuncheată de Palace (0-1), iar Man. City n-a reuşit decît o remiză cu Arsenal (1-1). Inclusiv Tottenham, ieri, a contribuit la reînscăunarea "cormoranilor": figuraţie în atac, gafe monumentale în apărare.

Click aici pentru VIDEO!

Kaboul putea îmbrăca foarte bine tricoul roşu. În minutul 2 i-a deschis drumul spre victorie lui Liverpool cu un autogol. Al 6-lea cel mai rapid din istoria Premier şi al 9-lea din istoria întîlnirilor Liverpool - Tottenham.

Dar cadourile nu s-au oprit aici. Dawson, abia intrat în locul accidentatului Vertonghen (24), a deviat un balon în picioarele lui Suarez, care n-a iertat: 2-0. Victoria, evidentă încă de la pauză, a prins contur la reluare. Torpilele lui Coutinho, de la 20 de metri, şi Henderson, "directă", au dus scorul la 4-0 şi în tribune a început sărbătoarea. Pe Anfield miroase din nou a titlu.


12 ani sînt de cînd Liverpool n-a mai fost lider într-o fază aşa de avansată (etapa a 32-a din 38) a campionatului


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.