Liga 1

Pecanha nu vrea să renunţe la titlu: ”Cît mai sînt şanse, Petrolul crede în ele”

Articol de Eduard Apostol  —  Monday, 31 March 2014

Portarul titular al Petrolului, Peterson Pecanha, i-a asigurat pe suporterii ploieşteni că echipa nu a renunţat la ideea titlului, speră să ajungă şi să cîştige finala Cupei României, sperînd ca "lupii" să reînceapă să cîştige meciurile după 5 remize consecutive.

"Noi intrăm pe teren pentru a învinge în fiecare partidă, însă încep să cred că avem şi ghinion.

Atît timp cît mai sînt şanse matematice la titlu, noi mai credem în ele. Visăm să scoatem un rezultat, în returul cu Astra, din Cupă, care să ne ducă în finală, vrem acel trofeu.

Vom reîncepe să cîştigăm, trecem doar printr-o pasă nefastă. Arbitrajul meciului cu Dinamo nu vreau să-l comentez, nu intră în atribuţiunile mele, sînt oameni competenţi care trebuie să-şi dea cu părerea", a precizat goal-keeper-ul galben-albaştrilor.

În acest moment, înainte de meciul Steaua - Botoşani, de diseară, sînt 10 puncte între liderul clasamentului şi formaţia prahoveană.

Imediat după partida de pe "Ilie Oană", băieţelul lui Pecanha, Diogo, a pătruns pe teren spre a-şi îmbrăţişa tatăl, după care s-a jucat cu fotbaliştii dinamovişti. Ultimii l-au privit cu simpatie pe micuţ, Boubacar şi Dragoş Grigore luîndu-l în braţe.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.