Liga 1

Paul Pîrvulescu a fost eroul meciului cu Botoşani: "Am făcut show, vine eventul!"

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Paul Pîrvulescu a reuşit al doilea său gol în tricoul Stelei după ce a făcut faza serii, la care a contribuit şi Cristi Tănase.

- Paul, felicitări pentru gol! Fundaşii devin atacanţi?
- Mă bucur foarte mult că am reuşit să înscriu, ştiam că n-o să fie un meci uşor după euforia partidei cu Dinamo, dar am scos o victorie importantă. Ne-am mobilizat şi am făcut show şi acum. E o bucurie mare pentru toţi cei care marcăm, mai ales atunci cînd echipa cîştigă.

- Botoşaniul cum ţi s-a părut?
- O echipă tare, care a scos rezultate bune în ultimele meciuri, doar a venit în Ghencea după patru victorii. Era pe un trend ascendent, dar noi sîntem echipa cea mai puternică din Liga 1. Scorul de pe tabelă e unul meritat, chiar dacă e cam puţin 4-0 după cum am jucat.

- Lato e titular pe postul tău, acum ai intrat tu...
- Da, e o concurenţă foarte mare la Steaua, dar e benefică şi asta mă şi motivează! Atunci cînd intru trebuie să demonstrez că merit să joc. Lato este unul dintre cei mai buni fundaşi stînga din Europa! Eu mă înţeleg foarte bine cu el şi sînt fericit atunci cînd marcăm şi echipa cîştigă.

- Face eventul Steaua după 17 ani?
- Totul depinde numai de noi. Dacă vom cîştiga toate meciurile pînă la final, cu siguranţă vom cîştiga titlul cu numărul 25, iar în partida din Cupă cu Dinamo ne vom mobiliza şi vom juca la fel de serios ca şi în tur! Facem spectacol la fiecare meci, acum vine şi eventul!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.