Liga 2

Manchester City de România » Rapid se transformă spectaculos! 150 de milioane € investiţii, antrenor nou şi alt preşedinte

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 01 aprilie 2014

Rapid a scăpat de faliment şi ar putea să se transforme într-o mare forţă a fotbalului românesc.

Ziuanews.ro scrie că un fond de investiţii din Anglia şi-a dat acordul de a prelua pachetul majoritar de acţiuni al Rapidului, prin intermediul lui Dragoş Sabău, un avocat de 33 de ani şi un împătimit susţinător al giuleştenilor.

Suma totală care ar urma să fie investită este de 150 de milioane de euro, dintre care 60 de milioane este destinată construirii unei clădiri de birouri, în care se va afla şi sediul clubului.

"Nu vreau să vorbesc acum despre Rapid, dar voi spune mai multe în cîteva zile, într-o conferinţă de presă. Nu pot să spun decît că această echipă nu poate fi lăsată a nimănui", a declarat Dragoş Sabău pentru sursa citată.

Se schimbă organigrama
Noii investitori ar urma să-l instaleze pe Marius Şumudică antrenor, în timp ce Gică Butoiu va fi preşedinte. Dintre actualii rapidişti din conducere, doar Nicolae Manea ar urma să-şi păstreze postul.

Rapid îşi va schimba şi strategia de transferuri. Dragoş Sabău şi investitorii şi-au propus să formeze o echipă numai cu jucători români.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.