Campionate

Un actor celebru îi ia peste picior pe jucătorii Barcelonei: "Se sparg ca figurinele de porţelan"

+2 Foto
Neymar (stînga) se aruncă în iarbă contra lui Man. City, în "optimile" Ligii Campionilor // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de Theodor Jumătate  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Hugh Laurie, 54 de ani, afirmă: "Catalanii cad pe gazon la fiecare acţiune. Mă întreb cum de nu-şi rup picioarele cînd ating mingea".

Mereu acuzaţi că păcălesc arbitrii, plonjînd şi simulînd oriunde pe teren, în special în careu, mai ales Neymar şi Busquets, catalanii sînt ironizaţi şi de vedete din lumea filmului.

Un actor englez cunoscut, Hugh Laurie, genial în serialul Dr. House, a comentat pe Twitter ce a văzut numai la ultimele meciuri blaugrana în Spania şi Champions League.

"Jucătorii Barcelonei cad pe gazon la fiecare acţiune. Se sparg ca nişte figurine de porţelan", a scris Laurie, completînd comentariul maliţios cu o ultimă înţepătură: "Mă întreb cum de nu-şi rup picioarele cînd ating mingea".

10 penaltyuri a obţinut Barcelona numai în această ediţie a Primerei Division

"Cînd batem, ne ajută arbitrii. Cînd pierdem, e sfîrşit de eră. Poate fi sfîrşit de eră, dar cînd se termină una, începe alta" (Dani Alves, fundaş Barcelona)

"Oamenii au memorie scurtă în fotbal. În urmă cu cinci ani, era haos aici, nimeni nu mai credea în noi. Acum cîteva săptămîni, iarăşi s-a spus că e haos la Barcelona" (Dani Alves, fundaş Barcelona)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.