Liga 1

Schimb de replici între Ilie Dumitrescu şi Flavius Stoican: "Ai văzut imaginile? Cum poţi să spui asta?"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 02 aprilie 2014

Antrenorul lui Dinamo, Flavius Stoican, a reacţionat după suspendarea primită azi la Comisia de Disciplină, dar a intrat într-un dialog cu Ilie Dumitrescu, fostul stelist reproşîndu-i anumite declaraţii acestuia.

"Sincer, eu mă aşteptam să primesc doar un avertisment, pentru că este prima oară. Asta e, acum plătesc. Eu mi-am cerut scuze faţă de oamenii care au venit la stadion.

Toţi cei care pun suflet, făceau ce am făcut eu. Am fost de atît sigur că acea minge a fost lovită cu mîna, altfel nu intram. Nu îneţeleg cum cineva care se afla la 2 metri nu a văzut", a spus Flavius Stoican la DigiSport

În acest moment antrenorul lui Dinamo a fost întrerupt de Ilie Dumitrescu, care se afla în platoul DigiSport.

I.D: Flavius, ai văzut imaginile, cum poţi să spui la 72 de ore de la eveniment că oricine ar fi procedat ca tine?

F.S: Nu, nu am văzut imaginile. Acum, vreţi să spuneţi că dumneavoastră nu aţi fi intrat pe teren?

I.D: Nu mi se pare normal sa spui asta, acum eu îţi dau un sfat, nu poţi să spui asta. Nu e normal aşa ceva.

F.S: Eu niciodată, indiferent de deciziile de arbitraj, nu am acuzat. Asta nu înseamnă cu eu nu sufăr, dar sufar în mine, dar totodata nu înseamnă că se va mai repeta.

I.D: Foarte bine, deja ai schimbat discursul, ăsta e motivul pentru care merg pe linia asta, pentru că am încredere în tine şi ştiu că eşti un băiat deştept. Ai demonstrat-o cu Steaua în Ghencea.

F.S: Îmi pare rău ca am greşit şi nu îmi ceream scuze în faţa suporterilor dacă nu consideram că am greşit. La fel cum îmi pare rău şi de arbitru, care nu va mai conduce nici un meci pîna la sfîrşitul sezonului.

Află cîte etape a fost suspendat Flavius Stoican!

VIDEO Scandal imens la vestiare » Flavius Stoican, aproape de bătaie cu un oficial al Petrolului: "Pe cine faci tu, mă, păcălici?"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.