Liga Campionilor

Tabloidele britanice l-au atacat urît pe Bastian Schweinsteiger: ”Porc murdar”

Schweinsteiger îi suflă lui Rooney balonul, acesta cade teatral și obține eliminarea neamțului // Foto: Reuters

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Cel mai bun jucător al nemţilor, eliminat în ultimul minut pentru o intrare la Rooney, a fost tăvălit chiar pe prima pagină în The Sun şi în Daily Mirror.

Man. United nu va mai avea de-a face cu Bastian Schweinsteiger pe 9 aprilie, în returul de la Munchen. Mijlocaşul lui Bayern e suspendat. Cu toate astea, tabloidele britanice nu i-au "iertat" neamţului evoluţia de excepţie şi supergolul cu care le-a ruinat "diavolilor" speranţele într-o victorie.

Daily Mirror şi The Sun şi-au permis chiar să-l jignească pe bavarez în titlurile cu care au ieşit ieri pe prima pagină: "You Dirty Schwein" (Tu porc murdar). "Un joc nereuşit de cuvinte sau un derapaj mizerabil? Oricum, o jignire urîtă", a constatat Bild-ul german, pentru care tema zilei a fost al doilea "galben" văzut de Schweini în minutul 90 al primei manşe (1-1), urmare a unei intrări prin alunecare la Rooney.

Antrenorul Guardiola n-are nici o îndoială: "Rooney a simulat". Iar managerul Sammer crede că arbitrul Vellasco Carballo "trebuia să aibă o linie. Dacă i-a dat al doilea «galben» lui Bastian, pe Valencia trebuia să-l fi trimis demult la cabine. Avea deja un avertisment cînd a intrat în Boateng".

100 de contacte cu balonul a avut Schweinsteiger marţi şi a greşit doar 7 la sută din pase

"Eliminarea lui Schweinsteiger e sacrosanctă. Dar pe Valencia, Carballo l-a graţiat. Şi henţul lui Buttner miroase a penalty" (Gazzetta dello Sport, cotidian italian)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.