Media

LPF reacţionează după comunicatul Look TV: "Nu au încă drepturile!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 03 April 2014

LPF a postat astăzi un comunicat pe site-ul oficial, după ce Intel Sky Broadcast Ltd, firma care a cumpărat de la Arpad Paszkany televiziunile Look TV şi Transilvania Live, s-a grăbit să anunţe firmele de cablu că posturile lor nu vor mai face parte din grila must carry.


Astfel, Liga le-a transmis celor două televiziuni că încă nu s-a realizat încă transferul drepturilor TV, actul semnat pînă în momentul de faţă fiind doar o declaraţie de intenţie.

Citeşte şi: Vom plăti pentru Liga 1 la TV! Consecinţele preluării drepturilor de televizare ale Ligii 1 de către Look TV şi Transilvania Live

Iată comunicatul integral al LPF:

"Referitor la comunicatul emis de radiodifuzorii Transilvania Look SA şi NCN Studio TV SA la data de 2 Aprilie 2014, Departamentul Juridic al Ligii Profesioniste de Fotbal face următoarele precizări:

1. Aşa cum reiese din comunicatul amintit, între radiodifuzorii menţionaţi şi partenerul media al LPF, Intel Sky Broadcast Ltd, nu există la acest moment decît o înţelegere de principiu concretizată sub forma unui "Memorandum of Understanding". Subliniem că în practica uzuală un astfel de document nu confirmă realizarea efectivă a unei operaţiuni juridice privind transferul drepturilor de difuzare, ci doar o declaraţie de intenţie cu privire la respectiva operaţiune.

2. LPF are încredere că Intel Sky Broadcast Ltd şi consultanţii săi vor respecta în totalitate obligaţiile prevăzute în legislaţia relevantă a concurenţei şi asumate prin parteneriatul media încheiat la data de 4 martie 2014"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.