Liga 2

Proiect grandios cu banii englezilor » Rapid poate redeveni peste noapte o forţă în România: "Preluăm clubul într-o zi!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 03 April 2014

Zvonul că nişte investitori englezi au un proiect care vizează clubul Rapid devină ceva serios.

Avocatul Dragoş Sabău, care reprezintă un fond de investiţii britanic, a dezvăluit că preluarea clubului din Giuleşti face parte dintr-un proiect grandios.

"Eu sînt unicul reprezentant în România al unui puternic fond de investiţii din Anglia, iar intenţiile noastre legate de Rapid reprezintă doar 10% dintr-un proiect imobiliar de anvergură pe care vrem să-l realizăm în Bucureşti sau, mai bine spus, în acea parte a Capitalei unde se află şi stadionul.

În momentul de faţă, noi am facut o ofertă şi aşteptăm ca ea să fie analizată de reprezentanţii Primăriei şi ai Guvernului. Construirea unui nou stadion în Giuleşti pe locul actualei arene se înscrie în această primă etapă a proiectului nostru şi sper să se concretizeze. Vorbim de un stadion nou de 30.000 de locuri, de patru stele, care ar putea fi dat în folosinţă la 18 luni de la data punerii primei cărămizi.

Dacă vom putea începe acest proiect, pot spune ca preluarea echipei Rapid se va face într-o zi, fără probleme", a declarat Sabău pentru Digi Sport.

Manchester City de România » Rapid se transformă spectaculos! 150 de milioane € investiţii, antrenor nou şi alt preşedinte

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.