Liga 1

Conflict la nivel înalt » Răzvan Lucescu a sărit la gîtul lui Ion Crăciunescu: "Nu este normal aşa ceva, le potriveşte după simpatii"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 03 aprilie 2014

Dinamoviştii au contestat arbitrajul lui Radu Petrescu de la derby-ul Petrolul - Dinamo, 2-2, din etapa trecută, iar Ion Crăciunescu a fost de acord şi a explicat că roş-albii au fost clar dezavantajaţi.

Nu aceeaşi părere a avut-o Răzvan Lucescu, tehnicianul Petrolului răbufnind la adresa fostului preşedinte CCA. Lucescu jr. nu consideră că Ion Crăciunescu este obiectiv în afirmaţii.

"La Petrolul - Dinamo a fost un invitat care face analize după antipatii şi simpatii. Le potriveşte aşa cum vrea. Da, este vorba despre Ion Crăciunescu.

A fost penalty clar la Albin, apoi din nou penalty la Camara. Ok, şi Dinamo a avut două penalty-uri neacordate, dar nu se poate spune că am fost avantajaţi.

Noi am mai scăpat 2 contra 1 în debutul reprizei secunde şi am fost opriţi pe motiv de ofsaid. Cum să spună invitatul dumneavoastră că era corpul înainte? Cum să motiveze aşa? Camara era în poziţie corectă.

Şi cînd era preşedintele CCA a vorbit despre mine şi nu era normal s-o facă. Cum să spună că aici nu a fost penalty la Albin? Faultat clar, de aici a pornit şi enervarea mea, nu e posibil să comenteze astfel", a răbufnit Răzvan Lucescu la Digisport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.