Nationala

Devotament fără margini al lui Marius Lăcătuş » A lăsat Oviedo pentru echipa naţională

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 04 aprilie 2014

Simbolul Stelei, Marius Lăcătuş, a povestit într-un interviu pentru FRF.RO un episod din cariera sa în care demonstrează ataşamentul pe care l-a avut faţă de echipa naţională.

"Fiara" a refuzat să mai continue la Oviedo pentru că nu mai era lăsat să vină la echipa naţională pe durata contractului.

"Nu sînt de acord cu retragerile de la naţională înainte de retragerea din activitate, dar sigur au motivele lor. Nu ştiu care sînt ele de refuză. Eu am fost pus în situaţia de a alege.

În 1993, cînd eram la Oviedo, spaniolii mi-au spus că pe durata contractului, doi ani, nu mai pot merge la naţională.

Am decis imediat să mă întorc în ţara pentru a continua activitatea şi la naţională. Cred ca oricine trebuie să gândească aşa, dar nu suntem toţi la fel", a spus Marius Lăcătuş pentru FRF.Ro.

Marius Lăcătuş face referire la retragerile lui Ştefan Radu, Mirel Rădoi şi chiar Cristi Chivu, care au renunţat la naţională deşi au continuat să joace normal pentru echipele de club.

OMAGIU GSP

Şi Peter Pan îmbătrîneşte! Lăcătuş face 50 de ani! Sîmbătă şi duminică, ediţii speciale dedicate celui mai iubit fotbalist stelist al tuturor timpurilor. Gazeta împlineşte 90 de ani, Lăcătuş, 50 de ani!

Tu ne povesteşti cea mai frumoasă amintire legată de Lăcătuş, noi o publicăm în ziar

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.