Liga 2

Acuze grave la Farul Constanţa: "Noi, fostele legende ale clubului, nu sîntem lăsate pe stadion!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 04 aprilie 2014

Ion Constantinescu, jucător timp de 10 ani în cea mai bună trupă a Farului (anii '70-'80), susţine că lui şi altor foste glorii ale constănţenilor li se interzice accesul pe stadion la ordinul managerului general al şcolii de fotbal Farul 2010, Bogdan Chiriţă

Fostul mijlocaş a tunat: "În urmă cu cîteva momente, am fost la stadion împreună cu alţi doi antrenori ai şcolii Farul 2010, centrul de copii şi juniori al echipei mari, Mihai Turcu şi Eugen Şovăilă. Ni s-a spus că n-avem voie să intrăm pe stadion decît o singură dată pe săptămînă, luni!".

Constantinescu povesteşte de cînd au început necazurile: "Sîntem neplătiţi de 11 luni, dar adevăratele probleme au apărut cînd la echipă a venit Bogdan Chiriţă ca manager general. Nu are o treabă cu fotbalul, a fost pus politic la ordinul lui Gabi Diceanu, din Consiliul Judeţean. Consilierul lui Nicuşor Constantinescu!".

Apoi, "Ca să scape de noi, Chiriţă ne-a făcut din antrenori scouteri şi ne-a trimis prin sate, pentru a căuta fotbalişti. A angajat la centru ospătari şi bucătari în posturi-cheie. E incredibil şi ruşinos ce ni se întîmplă", a conchis bărbatul.

"Este cea mai mare ruşine! Eu am făcut stadionul ăsta, împreună cu Buduru şi Garabet, iar acum nu pot intra în el"
Ion Constantinescu

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.