Nationala

EXCLUSIV Motivul întîlnirii dintre Răzvan Burleanu şi Laurenţiu Reghecampf de astăzi! Decizia oficială luată de Comitetul de Urgenţă al FRF

Articol de Justin Gafiuc  —  vineri, 04 aprilie 2014

Răzvan Burleanu şi Laurenţiu Reghecampf s-au întîlnit astăzi şi au discutat preţ de o oră şi jumătate. GSP.RO a aflat ce au vorbit cei doi.

Preşedintele FRF rămîne consecvent susţinerii lui Victor Piţură. Discuţia dintre Burleanu şi Reghecampf a avut ca subiect cele două partide amicale pe care naţionala le va susţine în turneul din Elveţia, cu Algeria şi Albania.

Răzvan Burleanu şi Laurenţiu Reghecampf au căutat soluţii favorabile pentru ca atît Steaua, cît şi echipa naţională să fie mulţumite după selecţionarea jucătorilor.

De asemenea, există o decizie a Comitetului de Urgenţă al FRF, format din Răzvan Burleanu, Gino Iorgulescu şi Octavian Goga prin care toate cluburile din campionatul intern sînt obligate să pună la dispoziţia naţionalei toţi jucătorii care se vor găsi pe lista fotbaliştilor convocaţi.

Toate acestea în condiţiile în care cele două date la care sînt programate partidele, 31 mai cu Albania şi 4 iunie cu Algeria, nu sînt date oficiale în calendar, dar mai multe naţionale vor disputa atunci amicale, fiind ultimele dispute înaintea Campionatului Mondial din Brazilia.

VIDEO Răzvan Burleanu a primit o vizită surpriză de la Laurenţiu Reghecampf » Reacţia lui Victor Piţurcă

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.