Liga 1

Nemţii trag de Reghe » Tehnicianul Stelei e din ce în ce mai aproape de Bundesliga

Articol de Andrei Crăiţoiu, Cătălin Popescu  —  sâmbătă, 05 aprilie 2014

Antrenorul Stelei a primit o ofertă concretă de la FC Nurnberg: 600.000 de euro pe sezon şi un buget de transferuri de 20 de milioane de euro


Rezultatele obţinute cu Steaua de Reghecampf n-au trecut neobservate nici în Bundesliga. Laurenţiu e curtat intens de FC Nurnberg, după cum a anunţat Dumitru Dragomir prin intermediul site-ului său. Nemţii, care ocupau locul al 15-lea înaintea etapei din acest weekend, îl vor pe Reghe din vară şi, pentru a-l convinge, i-au pus pe masă o ofertă de 50.000 de euro pe lună, dar mai ales un buget consistent pentru a întări echipa în pauza competiţională.

Salariul nu-l atrage
Pe antrenorul din Ghencea îl tentează oportunitatea de a conduce o echipă din Bundesliga, mai ales că mare parte din carieră şi-a petrecut-o în Germania, însă leafa nu e una care să-l mulţumească! În sezonul trecut, la Steaua, cu tot cu prime, Reghe a cîştigat peste un milion de euro, după cum a recunoscut chiar el. În plus, atît timp cît se află pe banca roş-albaştrilor, soţia lui are şi ea de cîştigat din transferuri. Totuşi, principalul motiv pentru care Reghecampf ezită să semneze îl reprezintă promisiunea făcută lui Gigi Becali şi MM Stoica de a rămîne la Steaua pînă cînd măcar unul dintre cei doi va ieşi din puşcărie.

I-a crescut cota
Chiar dacă Steaua n-a mai ajuns în primăvara europeană, aşa cum a reuşit în sezonul precedent, faptul că echipa domină categoric Liga 1 şi se îndreaptă spre un nou titlu a făcut ca Laurenţiu Reghecampf să fie dorit în străinătate. Tehnicianul a fost curtat şi în vara trecută, însă de formaţii din spaţiul ex-sovietic, una dintre ele fiind Kuban Krasnodar.

Îl vor şi pe Szukala
Reghecampf nu e singurul om de la Steaua dorit de Nurnberg. Conducerea clubului german a pus ochii pe Lukasz Szukala. Polonezul a fost monitorizat în acest sezon de formaţia din Bundesliga, iar la finalul campionatului nemţii vor să facă o ofertă pentru a-l cumpăra. Fundaşul central ştie şi el de interesul celor de la Nurnberg, acesta fiind motivul pentru care a refuzat în primăvară oferta ruşilor de la Anji, una care i-ar fi adus 2,7 milioane de euro în trei ani!

300 de mii de euro e salariul anual al lui Reghe la Steaua, dar acesta are stipulate mai multe bonusuri de performanţă

"Tot ce pot spune în acest moment e că am primit, într-adevăr, foarte multe oferte concrete, dar pe mine nu mă interesează o plecare în momentul de faţă. Pregătesc meciul cu Timişoara, nu mă gîndesc la altceva"
Laurenţiu Reghecampf, antrenor Steaua


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.