Liga 1

Scuze după 20 de ani! » Marele regret al lui Marius Lăcătuş comentat de Anghel Iordănescu: "Am greşit, i-am făcut o nedreptate"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 06 aprilie 2014

Gazeta Sporturilor a oferit două ediţii speciale ale ziarului dedicate lui Marius Lăcătuş cu ocazia împlinirii a 50 de ani de viaţă, iar fostul mare fotbalist al Stelei a oferit şi un interviu exclusiv.

Lăcătuş a explicat în interviul acordat Gazetei că marele regret al carierei sale este că nu a fost convocat la CM din 1994 şi că nu înţelege de ce Anghel Iordănescu nu l-a chemat în SUA.

După 20 de ani, selecţionerul a comentat marea problemă a lui Lăcătuş şi a recunoscut greşeala: "Am greşit enorm faţă de Marius Lăcătuş. Regret, dar nu ştiu dacă îl ajută cu ceva. Sînt convins că m-a iertat pentru greşeala pe care am făcut-o. Am greşit într-un moment în care el nu avea nici o vină, este vorba despre turneul final din 1994.

Are un caracter deosebit, este un om deosebit. Îmi pare rău. I-am făcut o nedreptate marelui fotbalist Marius Lăcătuş. Mi-am dat seama după ani", a spus Iordănescu la televiziunea sportro.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.