Liga 1

VIDEO Analiza fazei la care steliştii au cerut penalty la Timişoara » Verdictul unui fost arbitru FIFA

Articol de Bogdan Teodorescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Dan Lăzărescu a analizat faza din meciul ACS Poli Timişoara - Steaua, scor 0-0, la care oaspeţii au cerut penalty după ce mingea l-a lovit în mînă pe Şeroni. Fostul arbitru FIFA crede că Marius Avram trebuia să acorde lovitură de pedeapsă!


Steaua a terminat protestînd meciul cu Poli Timişoara. Reghecampf a sprintat de pe bancă direct către arbitrul Marius Avram şi i-a reproşat neacordarea unui penalty pentru campioană. Antrenorul s-a referit la o fază petrecută în minutul 72: Adi Popa a intrat în careu cu mingea la picior, a ridicat balonul şi mingea l-a lovit în mînă pe Şeroni. Avram a lăsat jocul să continue, considerînd că apărătorul nu a lovit mingea cu mîna intenţionat şi că distanţa de la care a venit balonul era prea mică.

Click aici pentru VIDEO!

Dan Lăzărescu, fost arbitru FIFA, a acceptat ieri să comenteze faza pentru GSP, susţinînd că Şeroni a greşit şi trebuia dictat penalty: "Fundaşul şi-a asumat un risc cînd a întîmpinat adversarul cu mîinile depărtate de corp. E ca la un tackling întîrziat: apărătorul îşi asumă riscul de a nu juca mingea. Şi dacă n-o atinge, e 11 metri!".
"Marius Avram le-a zis jucătorilor că n-a dat penalty fiindcă mingea s-a dus spre mînă, nu invers. Nu se poate să explici astfel! Mă deranjează aroganţa unor arbitri!" a comentat după meci Reghecampf.


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.