Campionate

VIDEO şi FOTO Gică Hagi, ovaţionat pe stadionul lui Galatasaray la derby-ul cu Fener!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 06 aprilie 2014

Fostul fotbalist şi antrenor al echipei Galatasaray, Gheorghe Hagi, a devenit, duminică, "Legendă a clubului" din Istanbul, el fiind ovaţionat de public la derby-ul cu Fenerbahce (1-0, gol marcat de Sneijder în minutul 9), pe Turk Telekom Arena, informează presa turcă, citată de Mediafax.

VEZI AICI VIDEO CU HAGI PE STADIONUL GALATEI!

Hagi a intrat pe teren înainte de startul meciului contînd pentru etapa a 28-a a campionatului Turciei şi a primit o plachetă din partea conducerii clubului. Românul a fost aplaudat şi ovaţionat de public, care l-a şi chemat să îl salute.

"Derby-ul este un eveniment important pentru suporterii echipei Galatasaray. Eu sunt doar cireaşa de pe tort", declara Gheorghe Hagi pentru postul Lig TV, înaintea partidei.

Potrivit timeturk.com, Hagi a fost şi protagonistul unui moment care l-a surprins pe arbitrul partidei, Bulent Yildirim. În momentul în care românul a intrat pe gazon, Bulent Yildirim se încălzea. Centralul s-a îndreptat către Hagi pentru a da mîna cu el, dar fostul internaţional nu l-a văzut, astfel că arbitrul a rămas cu mâna întinsă.


Gheorghe Hagi a jucat pentru Galatasaray Istanbul în perioada 1996-2001, reuşind să înscrie 59 de goluri în 132 de partide disputate în campionat. Cu Galatasary, Hagi a câştigat patru titluri în Turcia, de trei ori Cupa Turciei, o dată Cupa UEFA şi o dată Supercupa Europei. El a fost şi antrenorul echipei din Istanbul, cu care a cucerit Cupa Turciei.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.