Liga 1

Florin Marin o proclamă campioană pe Steaua: "Nici dacă am fi cîştigat cu Braşov nu mai aveam şanse la titlu!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 06 April 2014

Antrenorul echipei Astra Giurgiu, Florin Marin, a declarat după meciul cu FC Braşov, pierdut cu scorul de 1-2, că formaţia sa ar fi meritat un rezultat de egalitate, avînd în vedere felul în care a jucat în repriza a doua, anunţă Mediafax.

"Sînt nemulţumit de rezultat, am avut o repriză a doua foarte bună şi cred că meritam un rezultat de egalitate.

În prima parte am suferit mult la organizare şi determinare, am primit un gol cu mare uşurinţă, dar în a doua cu schimbările pe care le-am făcut, am reuşit să dominăm şi am ratat cîteva ocazii foarte mari.

Budescu, Alibec şi chiar şi Enache au intrat foarte bine în joc, iar asta s-a văzut. E drept, poate am fost mai puţin inspirat în alcătuirea echipei de start. De asemenea, şi eu sînt de vină pentru că nu am reuşit să îi motivez pe jucători aşa cum trebuie pentru acest meci şi au tratat adversarul mult prea uşor.

Dacă am fi câştigat ne-am fi apropiat la şase puncte de Steaua, dar chiar şi aşa, nu cred că mai aveam şanse la titlu. Acum e important să ne consolidăm locul 2, pentru care ne batem cu Petrolul, o echipă foarte bună", a spus Florin Marin.

Formaţia Astra Giurgiu, ocupanta locului 2 în clasamentul Ligii I, a fost învinsă, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-1 (1-0), de echipa FC Braşov, aflată pe poziţia 15 în urma acestui rezultat, într-un meci din etapa a 26-a.

Golurile au fost marcate de Cristea '35 şi Grigorie '56 pentru gazde, respectiv Găman '77 pentru Astra.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.