Stranieri

VIDEO Horror Danghestan! » Umilit de ”lanterna” Anji, Dan Petrescu ar putea fi demis: "Pe cine prosteşte cînd spune că se bate pentru titlu?"

Articol de Daniel Scorpie  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Antrenorul român şi-a luat adio de la titlu în teribila republică autonomă rusă. ”Toţi sîntem vinovaţi pentru eşec. E inadmisibil să cădem psihic după primul gol primit”, a spus ”Bursucul”


Dan Petrescu a ajuns în afara podiumului în Rusia şi la 7 puncte de liderul Zenit după catastrofa trăită ieri în Daghestan, 0-4 cu Anji. Ultima clasată, care avea doar o victorie în 23 de etape, a rupt seria de 6 etape fără eşec a lui Dinamo Moscova, punîndu-l pe antrenorul român într-o situaţie foarte riscantă!

Click aici pentru VIDEO!

Sovieţki Sport a cerut din nou demisia "Bursucului". "Trebuie să plece, nu e potrivit pentru Dinamo! E ruşinos să pierzi aşa în faţa ultimei clasate. Pe cine prosteşte cînd spune că se bate pentru titlu? Aş fi recunoscător dacă Petrescu va fi dat afară", l-a atacat editorialistul Valeri Reingold, fost vîrf la Spartak.

Condusă cu 2-0 la pauză, Dinamo n-a mai întors, cum făcuse cu ŢSKA, iar Dan şi-a făcut autocritica: "Anji a fost foarte motivată şi ne-a marcat gol la prima ocazie, după ce începusem bine şi ratasem 3-4 situaţii. Mulţi au jucat sub potenţialul lor. E inadmisibil cum am căzut psihic". Totuşi, a lăsat de înţeles că nu se gîndeşte să demisionez: "toţi sîntem vinovaţi, dar nu are sens acum să luăm decizii extreme".


"A fost unul dintre cele mai proaste meciuri ale noastre. E cel mai greu moment de cînd sînt la Dinamo, dar îl putem depăşi cîştigînd etapa viitoare"
Dan Petrescu, antrenor Dinamo Moscova


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.