Handbal

După faptă şi răsplată! » Eliodor Voica a demisionat de la naţionala de handbal masculin

Articol de Marian Ursescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Selecţionerul "naţionalei" de handbal masculin a renunţat ieri la post. Eliminarea în faţa Finlandei, în play-off-ul de calificare pentru preliminariile CE 2016, i-a fost fatală.

Eliodor Voica a plătit cu postul rezultatul ruşinos la care a fost părtaş în ultima săptămînă din postura de selecţioner al echipei naţionale de handbal masculin a României: ratarea calificării în preliminariile CE 2016 în faţa unei reprezentative anonime, cea a Finlandei.

Ieri şi-a prezentat demisia în faţa şefilor federaţiei, lucru pe care preşedintele FRH, Alexandru Dedu, l-a anunţat în premieră aseară, în emisiunea Tribuna Zero, realizată de Ovidiu Ioaniţoaia la Europa FM.

Voica a rezistat ca antrenor al "naţionalei" ceva mai mult de 2 ani, el fiind instalat în ianuarie 2012, după ce Vasile Stîngă renunţase să mai conducă prima reprezentativă.

În acest timp, Eliodor a ratat prezenţa la Euro 2014 şi 2016, dar i-a dus pe "tricolori" în barajul pentru accederea la Mondialul din 2015, în care vom întîlni, în luna iunie, Suedia.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.