Liga 1

EXCLUSIV Dudu Georgescu, de mîine într-o funcţie oficială la Dinamo! » Anunţul lui Ionuţ Negoiţă

Articol de Eduard Apostol  —  marţi, 08 aprilie 2014

Oficialii lui Dinamo au reacţionat după ce Gazeta a dezvăluit că Dudu Georgescu va fi evacuat din casa pe care a primit-o pe vremea cînd juca.

Fostul mare golgeter va fi investit într-o fucţie oficială la club. Anunţul va fi făcut într-o conferinţă de presă care va avea loc mîine, de la ora 11:00, la hotelul Rin, la care va participa şi Ionel Dănciulescu, directorul general al clubului.

Dudu Georgescu va reveni la Dinamo cel mai probabil în funcţia de consilier al lui Ionuţ Negoiţă şi va putea să aibă un cuvînt de spus în privinţa viitoarelor transferuri pe care le vor face roş-albii.


Fosta "Gheată de Aur" a fost la meciul Dinamo - Oţelul 3-1 şi Ionuţ Negoiţă a vorbit pentru GSP despre cooptarea sa în cadrul clubului:

"Mă bucur să-l avem printre noi, eu întotdeauna mi-am dorit să aducem cît mai multe legende ale clubului. Am aflat despre problema prin care trece şi e mare păcat că i se întîmplă asta unui om care a făcut ceva extraordinar nu numai pentru Dinamo, ci şi pentru ţară.

Sper ca el să vină la cît mai multe meciuri şi să susţină proiectul nostru. Analizăm pentru a găsi o soluţie pentru a veni la club. Sper să se găsească o soluţie ca să nu rămînă pe drumuri. A primit o casă, dar n-a fost sută la sută cadou pentru că a plătit pentru ea. Cei ce i-au dat casa ar trebui să-i dea acum alta".

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.