Nationala

Foştii internaţionali sar în capul lui Răzvan Burleanu: "A făcut două mari greşeli! Să nu ne ferim, face ameninţări comuniste!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 08 aprilie 2014

După doar o lună de mandat, Răzvan Burleanu a intrat în conflict cu Gică Hagi şi cu Daniel Prodan, dar e atacat acum şi de un alt fost internaţional. Basarab Panduru îl taxează pe şeful FRF pentru criticile adresate "Regelui".

"Dupa părerea mea a făcut două mari greşeli. Una cînd l-a făcut neserios. Şi a doua, misogin. Aici iar e de discutat pentru că eu cred că sînt oameni şi el nu e primul care aruncă cuvinte cu înţelesuri", a spus Panduru la Dolce.

Fostul mijlocaş al Stelei crede că Burleanu a greşit şi în disputa cu Prodan:

"Vrei să scapi de Didi, nu cred că e nici o problemă. Poţi să o faci într-un fel mai frumos. Acum să-i scoţi ochii şi să spui că-i scoţi tu un dosar de viol... Ameninţări din astea gen comuniste, că aşa e, să nu ne ferim. Dar mi-ar plăcea să cred că n-a fost inspirat în declaraţii".


Răzvan Burleanu atacat de cel mai mare susţinător al său: "S-a schimbat total de cînd a cîştigat alegerile!"

Daniel Prodan i-a cerut 100.000 € lui Răzvan Burleanu ca să plece de la FRF: "Acest fătălău securist m-a ameninţat cu o presupusă plîngere de viol"

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.