Liga 1

Dudu Georgescu intră în rîndul oficialilor de la Dinamo » Ce funcţii ar va avea

Dudu a cîștigat două Ghete de Aur, 1975 și 1977, în tricoul "cîinilor" pentru care a jucat 10 ani. În total, are 252 de goluri în prima divizie

Articol de Eduard Apostol  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Dudu Georgescu, 63 de ani, se întoarce oficial, de azi, în Ştefan cel Mare, golgeterul absolut al fotbalului intern urmînd să caute talente pentru Dinamo.

Prima "Gheată de Aur" românească revine acasă. După 14 ani petrecuţi în Canada, la Toronto, şi aproape evacuat din casa de la Bucureşti făcută cadou de stat în 1976, după "Gheata" din '75, Dudu Georgescu va fi cooptat de Dinamo în mai multe proiecte.

Aşa cum GSP.ro a informat ieri în exclusivitate, Dudu va fi consilier personal al acţionarului Ionuţ Negoiţă, va fi angajat în căutarea tinerelor talente pentru centrul de juniori al grupării, în urma înfiinţării unei fundaţii ce-i va purta numele.

Totodată, Negoiţă a declarat ieri Gazetei că se va implica în rezolvarea problemei locative a lui Georgescu.

"Mă bucur să-l avem lîngă noi pe Dudu Georgescu, căutăm să readucem legendele la Dinamo. Păcat de ce i se întîmplă cu casa, nu i-a fost făcută cadou sută la sută, a plătit pentru ea" (Ionuţ Negoiţă, patron Dinamo)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.