Liga Campionilor

Şi dacă apare Diego Costa? » Vedeta lui Atletico Madrid s-ar putea recupera pînă la ora jocului cu Barcelona

Articol de Theodor Jumătate  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Victima unei leziuni la muşchii ischiotibiali ai coapsei drepte în tur, pe Camp Nou, golgeterul lui Atletico ar putea risca jucînd diseară.

Iniţial, cînd Diego Costa a ieşit şchipătînd din meciul tur, s-a crezut că noul vîrf al "naţionalei" Spaniei, brazilian naturalizat, are o ruptură la coapsa dreaptă. Apoi, doctorii lui Atletico au dezminţit această variantă: "E o leziune la ischiotibiali, nu atît de gravă, va lipsi între 7 şi 10 zile".

Şi n-ar fi exclus să apară astăzi, chiar dacă nu a participat la nici un antrenament colectiv de la accidentare. Duminică, Diego a reluat pregătirea separat, iar luni şi ieri a lucrat individual. Dar Simeone încă speră să-l aibă pe gazon pe Costa. E o partidă prea importantă.

Fabregas, vîrf fals din nou
Gerardo Martino, antrenorul Barcei, tot caută cea mai bună variantă pentru a se califica la Madrid în semifinalele Ligii. Luni, argentinianul a testat varianta cu Fabregas vîrf fals, Messi pe dreapta şi Neymar pe stînga, a anunţat Mundo Deportivo.

În centrul apărării, Pique, accidentat, va fi înlocuit iarăşi de Bartra. Puyol, nerefăcut după accidentarea suferită la genunchiul drept, e în lot, dar nu va juca.

"Vom muri jucînd ca să batem Barcelona. Simeone se uită în ochii noştri şi e de ajuns pentru a fi motivaţi la maximum" (Raul Garcia, jucător Atletico)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.