Liga 2

Gabi Balint, dezamăgit de atacurile la adresa CraiOlguţei: "Renaştem împreună şi jucăm doar pe teren! Restul e mizerie"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 09 aprilie 2014

Gabi Balint a rămas cu un gust amar după atacurile la adresa echipei sale ale rivalilor din liga secundă. Tehnicianul celor de la CS U Craiova nu înţelege de ce adversarii preferă să conteste dreptul echipei sale de a evolua în prima ligă, în loc să accepte rezultatele de pe teren.

"Cînd nişte oameni se unesc şi pun bazele unui proiect serios în fotbalul nostru măcinat de criză şi scandaluri, bineînţeles, apar alţii care fac pe deştepţii şi contestă totul, împroşcînd cu răutatea caracteristică persoanelor incapabile de ceva în ţara asta. ‘Să moară capra vecinului’ s-a transformat în: ‘Să-i omorîm toate caprele vecinului’. CSU Craiova, a fost invitată de FRF, după votul Adunării Generale, să facă parte din Liga 2, avînd aceleaşi obligaţii şi drepturi ca celelalte echipe.

Mă întreb, dacă echipa nu are drept de promovare (cum spun unii) ar fi avut drept de retrogadare, dacă s-ar fi situat pe ultimile locuri în play-out? Ce se întîmplă cu punctele obţinute, cu locul în clasament, cu rezultatele meciurilor din sezonul actual, cu speranţele fanilor care vin la stadion, cu toate cheltuielile efectuate pe jucători, cantonamente, deplasări, baremuri de arbitri...? Oricum va fi deznodămîntul şi orice ar zice unii, un singur gînd e important pentru noi: Renaştem împreună şi jucăm doar pe teren! Restul e mizerie...", a scris Gabi Balint pe contul său de facebook.

CS U Craiova ocupă primul loc în Seria a II-a a Ligii 2 cu un avans de 11 puncte faţă de următoarea clasată, CSM Rm. Vîlcea.



Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.