Liga 1

Nuno Viveiros reacţionează după declaraţiile lui Ciprian Damian: "Nu sunt cerşetor!"

Articol de Cristian Lapa  —  miercuri, 09 aprilie 2014

Nuno Viveiros i-a răspuns administratorului FC Vaslui, Ciprian Damian, după ce acesta a declarat că sînt jucători care au împrumutat bani de la diferite persoane din oraş pentru a supravieţui.

Administratorul FC Vaslui, Ciprian Damian, încă nu a găsit soluţii pentru a pune capăt frămîntărilor de la echipă. În schimb, i-a enervat pe jucători şi mai tare. Ultima declaraţie a oficialului galben-verzilor este legată de faptul că jucătorii trăiesc din împrumuturi. "Antal are 12 salarii pe care nu le-a luat, Viveiros are 8 luni. Ei au trăit pe baza unor împrumuturi făcute la persoane din oraş bazîndu-se că le pot da înapoi cînd vor lua salarii”, a declarat Ciprian Damian, într-o emisiune la Radio Sport Total.

Nuno Viveiros a replicat imediat, catalogînd drept mincinoase afirmaţiile oficialului FC Vaslui. Portughezul a afirmat că nu a împrumutat niciodată bani de la persoane din oraş, chiar dacă nu şi-a mai încasat drepturile financiare de luni bune. "Nu este adevărat ce se spune. Nu sînt cerşetor. E o situaţie delicată la club, însă nu am împrumutat niciodată bani. Sînt o persoană organizată şi am avut grijă să-mi pun deoparte anumite sume de bani. E trist ceea ce se întâmplă la echipă, însă nu am apelat la împrumuturi. E o minciună să se vorbească aşa de mine”, a spus portughezul.

Fotbaliştii vasluieni se antrenează în continuare, însă nu au decis dacă se vor prezenta sau nu la meciul cu Steaua, programat vineri seara, de la ora 20.30.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.