Liga 2

Caz incredibil la Farul Constanţa » Ştefan Nanu a capitulat! A plecat de la stadion în timpul meciului: "Jucătorii să lase tricourile şi să plece"

Articol de Ionuţ Coman  —  Wednesday, 09 April 2014

În minutul 75 al meciului dintre Farul Constanţa şi Dunărea Galaţi, din liga secundă, antrenorul constănţenilor, Ştefan Nanu a decis să părăsească banca tehnică, la scorul de 1-0 pentru Galaţi, fiind iritat de evoluţia elevilor săi.

Nanu şi-a înjurat printre dinţi elevii şi s-a îndreptat către vestiare în aplauzele puţinilor spectatori prezenţi în tribune. Imediat s-a urcat în maşină şi a plecat de la stadion. Pe banca Farului a rămas secundul lui Nanu, Narcis Mohora.

Farul a pierdut meciul de pe teren propriu cu Dunărea Galaţi, scor 2-0. Ambele goluri ale oaspeţilor au fost înscrise de Neagu, în minutele 23 şi 82. Din minutul 82 gazdele au jucat în inferioritate numerică, Bumbac fiind eliminat.

"Am plecat din respect pentru suporteri şi pentru club. Nu îmi bat joc de numele meu. Nu vreau bani, fac şi muncă patriotică, dar vreau să am caractere în echipă.

Am plecat de pe bancă plîngînd. Ori se face reconstrucţie, ori renunţ. Jucătorii ar trebui să aibă bunul simţ să lase tricourile şi să plece", a spus Nanu pentru GSP.RO.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.