Stranieri

"Cadou" la indigo » Lui Mircea Rednic i se întîmplă din nou: a fost îndepărtat de la Gent chiar de ziua sa

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Românul a plătit la Gent pentru rezultatele slabe, dar şi din cauza relaţiei tensionate cu jucătorii şi cu fanii. Rednic fusese concediat pe 9 aprilie şi în 2001, de la Rapid!

Deja vu pentru Mircea Rednic. Deşi sentinţa era previzibilă încă din week-end, conducerea lui Gent a oficializat abia ieri îndepărtarea lui. Tocmai în ziua în care tehnicianul român a împlinit 52 de ani!

O mai păţise şi-n 2001, cînd era la Rapid. Patronul de atunci al giuleştenilor, George Copos, a fost chiar mai cinic. I-a dus în cantonament un buchet de flori, după care l-a anunţat că e demis.

La Gent, Rednic n-a eşuat doar din cauza rezultatelor slabe, ca în Giuleşti. După ce-a ratat play-off-ul pentru titlu, românul a pierdut vestiarul. Iar cele două eşecuri consecutive în barajul pentru un loc de Europa League au lichidat şi ultimul punct de sprijin: susţinerea fanilor.

Contractul scadent în vară a fost reziliat "de comun acord", în timp ce interimatul va fi asigurat pînă la finele sezonului de secunzii Peter Balette şi Bernd Thijs.

6 luni şi 9 zile a stat Rednic pe banca lui Gent, începînd din 1 octombrie 2013

13 echipe a condus "Puriul" pînă acum în cariera de antrenor

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.