Campionate

Veste dramatică pentru Real Madrid! » Cristiano Ronaldo ar putea absenta în finala Cupei, cu Barcelona, şi în turul semifinalelor Ligii!

foto: reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 10 aprilie 2014

Fără Cristiano Ronaldo, Real Madrid a tremurat în returul cu Borussia Dortmund, scor 0-2, după 3-0 în prima manşă. Dar Carlo Ancelotti a primit azi o veste foarte proastă.



Starul portughez are probleme musculare la bicepsul femural al piciorului stîng şi ar putea absenta două săptămîni, deşi oficialii lui Real anunţaseră înaintea returului de la Dortmund că accidentarea lui Ronaldo e una minoră.

Clubul madrilen a oferit azi un comunicat în care se specifica: "conform testelor, i-a fost detectată o leziune musculară la bicepsul femural şi urmează să facă mai multe investigaţii".

Dar cotidianul As susţine că Ronaldo ar avea o ruptură musculară şi ar urma să ia o pauză de două săptămîni! Dacă acest verdict se va confirma, Ronaldo va rata finala Cupei Spaniei, de pe 16 aprilie, dar şi prima manşă din semifinalele Ligii Campionilor, programate pe 22/23 aprilie.

Ronaldo ca Messi
Tipul de accidentare suferită de Ronaldo i-a afectat pe mai mulţi jucători de la Barcelona în sezonul trecut. În toată cariera de pînă acum, Lionel Messi a suferit 5 accidentări la bicepsul femural.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.