Liga 1

Dudu Georgescu despre cadoul lui Negoiţă: ”Am plîns cît n-am făcut-o toată viaţa, după momente de disperare”

Dudu Georgescu, foto: GSP

Articol de Eduard Apostol  —  joi, 10 aprilie 2014

Dudu Georgescu, 63 de ani, a intrat în posesia unui apartament cu 3 camere în vecinătatea Capitalei, cadou din partea patronului dinamovist, Ionuţ Negoiţă, iar fostul cîştigător, în două rînduri, al Ghetei de Aur s-a declarat extrem de emoţionat de gest.

Dudu Georgescu a explicat, pentru gsp.ro, de ce a plîns cînd a văzut viitoarea sa casă: "Vă rog să mă credeţi că nu sînt deloc un tip lacrimogen. Am fost bulversat de toată situaţia în ultimele zile, am trăit momente de disperare. Am plîns miercuri cît n-am făcut-o toată viaţa. Eram într-o situaţie deosebită, iar un om mi-a întins o mare mînă de ajutor".

"Apartament pe viaţă"

Vizibil emoţionat, la telefon, fosta glorie a roş-albilor a mai declarat: "Eu am fost întotdeauna genul de om ghidat după expresiile "Fii cinstit!" şi "Fă-ţi datoria!", n-am driblat niciodată munca şi am încercat să fiu corect cu toată lumea. Dar au existat şi mai există şicane, înainte de e veni executorul judecătoresc pentru a elibera casa în care am locuit din 1976 încoace. Chiar mi s-a pus un bilet în geam, miercuri: "Să te muţi în 3 zile de-aici!".

Cei de la Dinamo mi-au zis că noul apartament este pe viaţă, săptămîna viitoare o să se rezolve şi cu actele". În ediţia print a Gazetei Sporturilor de vineri v-a fost prezentată, în exclusivitate, povestea lui Dudu Georgescu, evacuat din casa primită cadou pentru prima Gheată de Aur cîştigată.

Două Ghete de Aur a cîştigat Dudu Georgescu, în 1975 (33 de goluri) şi în 1977 (47 de goluri). Şi a fost golgeterul României 4 ani la rînd, între 1975 şi 1978!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.