Liga 1

Cu Gino la DNA! » Curtea de Apel a invalidat ieri noua conducere de la LPF, Iorgulescu - Iustin Ştefan

Articol de Justin Gafiuc  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Sentinţa a fost dată pe o contestaţie făcută de FC U Craiova. Adrian Mititelu şi avocatul Mircea Moise vor face azi plîngere la DNA pentru abuz în serviciu în cazul lui Gino, al cărui post e-n aerLPF e în vrie după decizia adoptată ieri de Curtea de Apel Bucureşti, care a admis cererea de intervenţie a Universităţii Craiova în ce priveşte invalidarea noii conduceri a Ligii! Sentinţă definitivă! E o situaţie care s-ar putea repeta la indigo pe 6 mai, cînd e termenul pentru validarea noilor şefi de la FRF, demers contestat însă de AJF Giurgiu.

"Interimatul ar trebui asigurat de Sandu Boc"
"Liga e în dizolvare. Mîine depunem la DNA plîngere pentru delapidare şi abuz în serviciu la adresa lui Gino Iorgulescu", a punctat Adrian Mititelu la sport.ro. "Se va alege cu un dosar penal pentru că, deşi nu avea mandat în această perioadă, a virat în conturile cluburilor 17 milioane de euro din ultima rată a drepturilor TV. Banii trebuiau indisponibilizaţi pentru eventuale daune către Craiova!", a completat Mircea Moise, avocatul Universităţii Craiova, pentru fanatik.ro.

VEZI AICI PUNCTUL DE VEDERE AL LPF

În timp ce Liga răspunde că Iorgulescu ocupă în continuare, legal, funcţia de preşedinte, specialişti în drept consultaţi de GSP spun: "Alegerile ar trebui să se repete!". Cluburile ar fi gata să-l realeagă pe Gino, a cărui activitate de pînă acum va ajunge însă, azi, în atenţia procurorilor!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.