Liga 1

"Prinţul" Cristea a cîştigat războiul cu Steaua la Comisiile Federaţiei » Sumă incredibilă pe care trebuie s-o primească fotbalistul

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 11 aprilie 2014

Adrian Cristea s-a despărţit de Steaua după doar cîteva luni petrecute în Ghencea, dar va primi o sumă fabuloasă din partea clubului ca urmare a deciziei Comisiilor Federaţiei din acest sfîrşit de săptămînă.

Comisiile FRF au admis recursul formulat de Adrian Cristea, iar astăzi au dat verdictul! Steaua este obligată să-i plătească fotbalistului nu mai puţin de 120.000 de euro pentru calificarea în grupele Ligii Campionilor în sezonul 2013-2014.

În februarie, "Prinţul" Cristea a mai cîştigat o bătălie cu Steaua după ce a încasat alţi 20.000 de euro din restanţele financiare pe care la avea cu clubul.

"Sînt un caz norocos"
"Eu sînt un caz norocos, că am stipulată această clauză în contract, spre deosebire de majoritatea băieţilor de la Steaua, care nu au trecut aşa ceva în acte. Eu am discutat direct cu Gigi Becali!", a explicat Adrian Cristea în Fanatik la începutul anului.

Rusescu şi Chiricheş, rămaşi fără primă
Nu toţi jucătorii se află în situaţia lui Adrian Cristea. După plecările lui Rusescu şi Chiricheş la Sevilla şi Tottenham, s-a speculat că şefii Stelei nu le-au dat prima de calificare în Ligă şi nici nu le va fi acordat în viitor acest bonus, considerîndu-se că cei doi şi-au încheiat socotelile cu clubul. Cîte 200.000 de mii de euro ar fi trebuit să primească Rusescu şi Chiricheş după calificarea Stelei în grupele Ligii.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.