Stranieri

VIDEO Vlad Chiricheş, scos la pauză după o evoluţie slabă » Gestul care i-a adus critici din partea fanilor: "E incredibil!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 12 aprilie 2014

După ce-a gafat grav etapa trecută, Vlad Chiricheş a avut din nou o evoluţie modestă la Tottenham.Fundaşul român a prins doar 45 de minute în deplasarea de la West Bromwich, încheiată la egalitate, scor 3-3. Chiricheş a fost depăşit uşor de Sessegnon la golul trei al gazdelor, iar la pauză Tim Sherwood l-a schimbat cu Fryers.

VIDEO cu golurile

Tottenham a avut un start de coşmar. Din minutul 4, West Brom conducea cu 2-0, după reuşitele lui Vydra şi Brunt. Londonezii au revenit în joc prin autogolul lui Olsson, din minutul 34.

Repriza secundă a aparţinut celor de la Tottenham. Kane a redus din diferenţă, iar în al 4-lea minut de prelungiri, Eriksen a adus egalarea, scor 3-3.

Criticat de fani
Fanii lui Tottenham l-au criticat pe Chiricheş pentru că imediat după ce-a fost schimbat, fundaşul român a dat like pe Instagram unei poze mai vechi a colegului Walker.

Suporterii lui Tottenham s-au plîns pe Twitter: "Asta dovedeşte cît de puţin le pasă jucătorilor noştri. Nu-mi vine să cred că Vlad Chiricheş a făcut aşa ceva! E incredibil!"


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.