Campionate

VIDEO Dezastru după dezastru pentru Barcelona » Catalanii au fost bătuţi de Granada şi depăşiţi de Real Madrid!

foto: reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 12 aprilie 2014

Granada a provocat o surpriză imensă în La Liga. FC Barcelona a fost învinsă, scor 0-1 şi face un pas uriaş în spate în lupta pentru titlu.Gazdele au început în forţă. Y. Brahimi a înscris în minutul 16 şi catalanii s-au prăvălit spre poarta adversă şi au avut 13 ocazii într-o singură repriză, faţă de două ale gazdelor. După 90 de minute, raportul ocaziilor a fost 5-29, iar cel al cornerelor 1-13! Posesia: 14%-86%!

Cu Neymar şi Messi în zi slabă, Barcelona s-a chinuit să înscrie, dar fără rezultat. În ultimul minut, scăpat singur, El Arabi putea mări diferenţa, dar l-a luat la ţintă pe Pinto.

VIDEO cu fazele importante

Real Madrid a învins Almeria cu 4-0 şi a depăşit-o cu un punct pe Barcelona. Liderul Atletico joacă cu Getafe şi are şansa să se distanţeze la 4 puncte de echipa catalană.

Echipele:
Granada: Karnezis; Nyom, Ilori, Murillo (Mainz 90), Foulquier; Iturra, Fran Rico, Recio; Brahimi (Bravo 65), Piti (Coeff 73), El Arabi

Barcelona:  Pinto; Montoya, Mascherano, Busquets (Alexis 78), Adriano (Jordi Alba 68); Song, Cesc, Iniesta; Pedro, Messi, Neymar

Granada, una dintre echipele cu cele mai multe înfrîngeri acasă, 9, n-a mai cîştigat un meci cu Barcelona din 1972, 2-0! Barcelona nu mai pierduse în faţa unei echipe andaluze din 2008, 2-3 cu Betis.

Statisticile meciului, postate pe site-ul oficial al Barcelonei:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.