Liga 1

Laurenţiu Reghecampf criticat: "Ce-l interesează pe el?" » Steaua e analizată la rece: "Probleme în conducere"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 13 April 2014

Jucătorii Stelei au fost bulversaţi de situaţia incredibilă de la Vaslui, ai cărei fotbalişti au ameninţat cu neprezentarea, dar rezultatul partidei a fost unul surprinzător, 0-1. După ce Laurenţiu Reghecampf, dar şi unii fotbalişti ai roş-albaştrilor şi-au acuzat adversarii pentru această "strategie", Emeric Ienei îi ceartă pe stelişti.Antrenorul care a cîştigat Cupa Campionilor cu Steaua crede că echipa din Ghencea are slăbiciuni la nivel de conducere.

“Steaua nu a jucat nimic. La finalul partidei, am văzut declaraţii cum că nu este normal cum a procedat Vasluiul, că au spus că vin cu juniorii şi că, pînă la urmă, au jucat cu prima echipă. Ce-l interesează pe el acest lucru?

Pe tine trebuie să te intereseze echipa ta! A fost o atmosferă lejeră, cei care reprezintă conducerea Stelei ar fi trebuit să fie mult mai eficienţi. Nu au putut să-i mobilizeze. Tu nu trebuie să te pregăteşti pentru juniorii lor, ci pentru un meci pe care trebuie să-l cîştigi indiferent de condiţii. Steaua nu ar fi trebuit să pice în această capcană, nu conta dacă FC Vaslui ar fi venit sau nu cu juniorii”, a spus Ienei pentru Fanatik.

Laurenţiu Reghecampf îi acuză pe vasluieni: "Ne-au întins o capcană!" Probleme mari pentru cîţiva stelişti: "Li s-a făcut rău"

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.