Campionate

FOTO şi VIDEO Liverpool - Manchester City 3-2 » Victorie imensă în lupta pentru titlu în Premier League!

+5 Foto
foto: reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 13 April 2014

În derby-ul pentru titlu, Liverpool a învins-o pe Manchester City, scor 3-2. Sterling (minutul 6) Vezi VIDEO, Skrtel (28) Vezi VIDEO şi Coutinho (78) au marcat pentru gazde, în timp ce Silva a redus din diferenţă pentru City (57), iar G. Johnson a marcat în proprie poartă 6 minute mai tîrziu.

După acest succes incredibil, Liverpool s-a distanţat în faţa celor de la City în campionat. "Cormoranii" au acumulat 77 de puncte după 34 de meciuri, iar City are 70, dar doar 32 de partide disputate în Premier League.

A fost a 10-a victorie consecutivă pentru Liverpool în campionat.

Pe 2 este Chelsea, cu 75 de puncte. Trupa lui Mourinho a cîştigat meciul cu Swansea şi s-a apropiat la 2 puncte de liderul Liverpool.

La meciul cu Manchester City, fanii lui Liverpool au afişat o coregrafie specială în memoria victimelor de pe Hillsborough şi au intonat emoţionant imnul "You'll never walk alone". În semn de respect, susţinătorii oaspeţilor au venit şi ei cu un banner comemorativ: "YNWA 96".

VEZI AICI VIDEO CU MOMENTUL IMPRESIONANT DE LA IMN!

Pe 15 aprilie se împlinesc 25 de ani de la tragedie, cînd au murit 96 de oameni la partida Liverpool - Nottingham Forest. Pe Anfield, în memoria victimelor, s-a ţinut şi un minut de reculegere. De asemenea, Federaţia engleză a decis decalarea cu 7 minute a startului tuturor jocurilor programate în week-end şi luni în Premier League.


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.