Stranieri

Confesiune tulburătoare a lui Mircea Lucescu: "Dacă aş mai avea o viaţă aş mai antrena o dată naţionala, dar aşa cred că e imposibil!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 14 aprilie 2014

Mircea Lucescu, 68 de ani, a făcut o confesiune în ceea ce priveşte echipa naţională. Antrenorul care i-a pregătit pe tricolori în perioada 1981-1985 nu crede că mai poate reveni ca selecţioner.

"Nu cred că o să mai antrenez mult pentru că timpul se scurge implacabil. Dacă aş mai avea o viaţă aş mai antrena o dată naţionala, dar acum cred că este imposibil să mai fac asta. A fost una dintre cele mai frumoase perioade din cariera mea. Eram la început, plin de avînt, îmi plăcea noua meserie după ce terminasem cu cariera de fotbalist", a declarat Lucescu pentru ziarulring.ro

Antrenorul ucrainenilor de la Şahtior Doneţk a vorbit despre startul lui Răzvan ca antrenor al Petrolului, unde are 5 egaluri şi o victorie:

"Cred că dacă nu pierzi cîteva meciuri la rînd este un lucru bun pentru o echipă. Jucătorii prind încredere chiar dacă au fost doar rezultate de egalitate. Nu este uşor pentru Răzvan. A preluat o echipă din mers. Nici echipa nu mai este aceeaşi din toamnă, atunci fotbaliştii avînd nişte relaţii de joc care s-au pierdut după ce au intervenit modificările de lot. Nu a avut nici tot lotul valid şi mă refer aici la Adrian Mutu, un fotbalist care poate face diferenţa în campionatul românesc".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.